OGORČENI PETRINA OBJAVIO PRESLIKE RAČUNA ZA STRUJU: ‘Zašto će RH propasti, a Hrvati nestati? Neka nam se Bog smiluje kada već ne znamo ‘izaći na ulice’

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Preslike računa koje pokazuju golemu razliku u iznosu potrošnje struje za prošli mjesec u odnosu na isto razdoblje lani, objavio je na Facebooku Stipe Petrina, načelnik općine Primošten.

Na preslikama je vidljivo da su za srpanj 2021. godine od HEP-a dobili račun nešto veći od 66 tisuća kuna, dok su za srpanj ove godine više od 136 tisuća kuna.

Ogorčeni Petrina napisao je status na Facebooku:

“Zašto će RH propasti, a Hrvati nestati? Ako se u nekoj ozbiljnoj državi cijena električne energije bez razloga poveća za preko 35 posto, ta ‘ozbiljna država’ osuđena je na propast. Vidite račun za srpanj 2021. i RAČUNE za srpanj 2022. UŽAS!!!

Za sada su ova i ovakva povećanja za JLS, a što će biti od 1. 10. 2022. kada bude povećanje za kućanstva? Neka nam se Bog smiluje kada već ne znamo ‘izaći na ulice’. Ako ovo nije itekako ozbiljan i opravdan razlog, uistinu ne znam što mi kao država/građani očekujemo u budućnosti?”, napisao je Petrina.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI