Oglasio se zaraženi ministar. Evo što je poručio

Foto: Cropix

Nakon izglasavanja povjerenja novoj hrvatskoj Vladi na Twitteru se oglasio i ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica.

Naime, on zbog zaraze koronavirusom u četvrtak nije mogao sudjelovati na sjednici Hrvatskog sabora pa nije ni mogao svečano prisegnuti.

Kako bi se svima zahvalio na povjerenju te čestitao predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću te ostalim kolegicama i kolegama, obratio se putem društvene mreže.

Pritom je najavio kako će svečano prisegnuti čim se za to steknu uvjeti. Svima je poručio kako se osjeća dobro te da u slobodno vrijeme čita knjige.

“Čestitam predsjedniku Vlade na ponovnom izboru kao i svim dragim kolegama i kolegicama kojima je Sabor ukazao povjerenje. Zahvaljujem i ja na ukazanom povjerenju da vodim Ministarstvo pravosuđa i uprave. Nažalost, zbog koronavirusa nisam mogao danas prisutvovati sjednici Sabora i položiti prisegu, ali ću to učiniti čim se za to steknu povoljni zdravstveni uvjeti. Novi resor je novi izazov i nova odgovornost. Biti ministar u 15. vladi je velika čast i obveza da se provedu reforme. Osjećam se dobro, vrijeme provodim čitajući knjige i pripremajući se za novi resor. Zahvaljujem se svima na brizi i željama za brzi oporavak”, rekao je Malenica.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI