OGLASILA SE KĆI ČOVJEKA KOJI JE NAVODNO DAO MITO POSAVCU: ‘Nema nikakve veze s uhićenjem, sve mu teško pada!’ Kolege su u šoku

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Grad Prelog

“Moj tata je doma, bolestan je i teško mu pada sve ovo što pišu pojedini mediji, ispričala je kćer Josipa Kobala za Međimurske novine.

Kobala se spominje kao osobu koja je snimila župana Posavca kako prima mito a sve kako bi mu osigurao još jedan mandat u upravnom odboru Županijske uprave za ceste Međimurske županije.

Kao što je već i poznato i objavljeno u javnosti, radi se navodno o mitu u iznosu od “svega” 10.000 kuna. Josip Kobal pozaje Matiju Posavca i s njim je surađivao.

!”Nitko iz naše obitelji nije zaposlen u ŽUC-u, pojasnila je kćer Kobal. Najgore od svega je što mog oca nitko ništa nije pitao i ne zna od kud su se te informacije pojavile”, kazala je kćerka Kobal.

Josip Kobal nije bio dostupan za bilo kakve izjave jer je isključio mobitel a  Međimurske novine kontaktirale su i druge članove Upravnog vijeća i jedino što su  od njih čuli je da su svi neugodno iznenađeni novonastalom situacijom.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI