Odvjetnik Drage Pleša reagirao na članak ‘DA NIJE POČINIO SAMOUBOJSTVO, I ON BI BIO UHIĆEN! ‘Kralj groblja’ s ovim je čovjekom dogovarao mutne poslove’

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Odvjetnik Marko Pleš reagirao je u ime svog klijenta Drage Pleša na članak objavljen na portalu 7Dnevno naslova DA NIJE POČINIO SAMOUBOJSTVO, I ON BI BIO UHIĆEN! Klupko se sve više odmotava: ‘Kralj groblja’ s ovim je čovjekom dogovarao mutne poslove.

Njegov ispravak informacija prenosimo u cijelosti:

“Nije točno da je gosp. Drago Pleš uhićen, priveden ili na bilo koji drugi način lišen slobode dana 14. srpnja 2021. godine nakon višemjesečnih izvida provedenih od strane Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PNUSKOK-om i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave.


Nije točno da je obavljeno, odnosno provedeno ispitivanje gosp. Drago Pleša u svojstvu okrivljenika od strane Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Nije točno da je protiv gosp. Drage Pleša doneseno rješenje o provođenju istrage zbog bilo kojeg kaznenog djela.Nije točno da je protiv gosp. Drage Pleša doneseno rješenje kojim je protiv istog određen istražni zatvor.”

Autor: D.D.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI