OD OVOG ĆE SE TEŠKO OPORAVITI! Ogorčeni Slavonci u domišljatoj akciji protiv pohotnog župnika: Kakva ga sudbina čeka?

Foto: Unsplash, Ilustracija

Seks afera u malenom slavonskom mjestu Sikirevci dobila je “neočekivani” nastavak. O samoj smo aferi među prvima pričali. Naime, nakon što je Hrvatsku obišla vijest da je župnik Stjepan Šumanovac udanim mještankama slao neprikladne poruke, jedan još uvijek nepoznati mještanin Sikirevaca je diljem sela  postavio plakate s likom posrnulog “božjeg čovjeka” uz natpis: “Seksualni razvratničke. Odlazi! Vrati pare!”.

Fotografije plakata objavio je portal brodska.stvarnost.hr, no ime autora još uvijek nije poznato.

 

Da podsjetimo kaos je izbio nakon što sikirevački poduzetnik (47) na svom Facebook profilu javno raskrinkao župnika, pokazavši kakve je poruke razmjenjivao s njegovom suprugom (44).

I mi smo osobno kontaktirali župnika u Sikirevcima kako bi iznio svoju stranu no na pozive nije odgovarao. Kakva sudbina očekuje župnika pratit ćemo u narednom razdoblju.

Nakon toga javna tajna pokrenula je novi val negodovanja, a jedan od mještana nam je rekao da je sve što se o župniku priča istina.

“Svi to znaju, samo što je sada tek izašlo u javnost. I ne radi se samo o jednoj ženi, ima on više njih kojima je slao i s kojima je razmjenjivao poruke te s kojima se nalazio. Velečasni je vrlo kontroverzan tip”, ispričao nam je naš izvor kojeg smo kontaktirali i otkrio da je navodno ove godine trebao biti premješten, međutim, to se nije dogodilo.

No to nije sve. Doznali smo da žene nisu jedini grijeh posrnulog svećenika. Mještani su ogorčeni i radi njegovih afera financijske prirode pa spominju pronevjere novca s računa župe, ali i humanitarne pomoći skupljene za poplavljenu župu u Bosanskom Šamcu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI