OČAJNI OTAC HRVATICE NESTALE U FRANKFURTU! ‘Nemam više snage. Dajem 30.000 eura tko je dovede!’ VIĐENA JE NAKON NESTANKA?

I dalje se traga za 19-godišnjom Požežankom Cleom Brozović koja je nestala u Frankfurtu 17. srpnja, dakle zadnji put je viđena prije 11 dana.

Kako piše portal naših iseljenika, Fenix magazin, društvenim mrežama kruže razne  neprovjerene i nepotpune informacije, no još uvijek nema konkretnijih informacija o tome gdje s mlada djevojka nalazi.

U međuvremenu je u Frankfurt stigao njezin otac Leon Brozović koji je putem Facebooka ponudio veliku novčanu nagradu.

“Zamolio bih da se podijeli ovaj letak koji smo polijepili po Frankfurtu,dajem nagradu tko ju dovede u policiju 30.000 eura imam kod sebe. Hvala svima koji su se javili, al nemam snage više. Ovo je preveliko bez obzira što su mi svi izašli u susret. Hvala i podjelite ovo molim vas”, napisao je očajni otac.

Prije nekoliko dana stigla je i neprovjerena informacija da je Clea viđena nakon nestanka, a i obitelj je, navodno, došla do nekih informacija.



“Navodno je policiju zvao prolaznik koji je ujutro oko šest sati išao na posao i vidio djevojku. Rekla mu je kako je izgubila mobitel. Policija je stigla i djevojku odvezla u policiju, uzeli su joj podatke i vratili je na mjesto gdje su je i pronašli. Ne znamo zašto su to učinili i što se dogodilo s Cleom. Obitelj je zbunjena i strah ih je”, otkrio je za Fenix obiteljski prijatelj iz Frankfurta.

Isti izvor pak prethodno je otkrio da je Clea došla raditi u Frankfurt prije nekoliko mjeseci. Bila je zaposlena kao sobarica u jednom frankfurtskom hotelu, a nedugo prije nestanka dobila je otkaz. Kontaktirala je oca i i rekla da tu više neće raditi.

Ukoliko imate  bilo kakve informacije o Cleinom nestanku, možete se javiti putem elektroničke pošte na [email protected], obavijestiti najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192. Clea je nestala u Frankfurtu, na adresi , Weiterstadt, Carl-Ulrich-str. 9 koja je posljednja poznata adresa. Visoka je 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe, a na lijevoj natkoljenici ima ima tetovažu zmije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI