OCA MONSTRUMA PRESELILI U ZATVORSKU BOLNICU: U sobi nema zahod, televizor, a stalno ga nadgledaju kamerama u visokoj rezoluciji

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Harald Kopitz (56) su krajem prošlog tjedna prebacili iz Remetinca u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu.

Smjestili su ga na odjel psihijatrije te se u sobi nalazi sam. Čitavo vrijeme je pod nadzorom liječnika i pravosudnih policajaca. Prate ga kamerom visoke rezolucije.

Ako si nešto pokuša napraviti dozvoljeno im je vezati ga za krevet. U sobi nema zahod, televizor te ne smije čitati novine.


Njegov odvjetnik Marko Ivica, koji mu je dodijeljen po službenoj dužnosti, tek se treba čuti s njim.

“Obaviješten sam da je u Bolnici za osobe lišene slobode, ali još se nisam čuo s njim. Iz policije su me zvali da bi kroz dan ili dva trebala ponovno biti pretraga stana ili očevid u Mlinovima na kojem bi on trebao prisustvovati, ali to treba vidjeti s bolnicom”, rekao je odvjetnik za Jutarnji list.Za njega se do sada jedino raspitivalo austrijsko veleposlanstvo s obzirom na to da je njihov državljanin.

Podsjetimo, Kopitza terete da je u Zagrebu u unajmljenom penthouseu ubio svoje troje djece. Nakon toga pokušao se ubiti popivši veću količinu psihofarmaka. Prije toga je na društvenim mrežama ostavio oproštajno pismo koje su vidjeli poznanici te pozvali policiju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI