OBULJEN KORŽINEK O MILANOVIĆU: ‘Žalosno je da je on u stanju svaku priliku pokvariti svojim narativom i riječima’

foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek za Novu TV progovorila je o HDZ-ovom programu te je rekla kako ne iščitava podjele između “lijevih” i “desnih”.

“Mi nismo oni koji dijelimo, nego smo oni koji okupljamo. Ima malo desnijih, malo lijevijih, malo liberalnijih… Ono što sada radimo je čvrsto ukorijenjeno u onim vrijednostima pučkih, demokršćanskih stranaka. To je otvorenost. Mi smo dio najveće europske obitelji”, pojasnila je Obuljen Koržinek.

Kaže da je zahvalna na podršci i na svakom glasu koji joj je dao podršku. Ističe da je premijer Andrej Plenković naslijedio dosta problema, između ostalog i financijskih. “Mi smo u plusu. Ne znam točne podatke, mislim da to nije ni važno. Nema dubioza”, kazala je Obuljen Koržinek o financijskom stanju stranke.

Što se tiče Pelješkog mosta, ministrica je rekla da je to događaj koji će biti emotivan trenutak koji se pamti cijeli život. Hoće li to biti 26. srpnja, kao što se govorilo? “Najavit ćemo”, objasnila je.

Nije htjela reći hoće li na događaju biti i šef države Zoran Milanović. “Žalosno je da je on u stanju svaku priliku pokvariti svojim narativom i riječima”, zaključila je Obuljen Koržinek.Facebook Comments

Loading...
DIJELI