OBLJETNICA SMRTI FRANJE TUĐMANA Niti jedan član obitelji više nije u HDZ-u. Detuđmanitacija, koju je započeo Stipe Mesić, potpuno je dovršena

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 17. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik analizira postupak Hrvoja Zekanovića koji je minirao referendum i razjedinio desnicu. Novi tribun ili žetončić HDZ-a? Na izlazak iz ormara nagovorio ga je Mate Radeljić.

Čitajte sve o obilježavanju 22. obljetnice smrti Franje Tuđmana. Ni jedan član obitelji Tuđman više nije u HDZ-u. Detuđmanizacija, koju je započeo Stipe Mesić, potpuno je dovršena.

Tjednik donosi razgovor s Draganom Juriljem o borbi za geotermalnu elektranu. “Upozoravam vrh države na plan opasnog Turčina”, kaže Jurilj. “Muharrem Balat prvo je pokušao prevariti mene, a sada još želi od Hrvatske iskamčiti 150 milijuna eura.”

U tjedniku čitajte i sljedeće teme:Sin admirala Davora Domazeta-Loše je heroj antivaksera. Radi se o doktoru genetike Tomislavu Domazetu.

Pozadina novog imenovanja! Neuništivi Čačić pravi je šef Fonda za obnovu.

Stari i dobro uhodani način! Naklonost Crkve kupljena je novcem za obnovu.

Nino Raspudić u osobnom sukobu. Milanovićev je bočni igrač, a predsjednik ga obožava jer zna da živcira Plenkovića.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI