OBJAVLJENE KARTE OBILAZNIH PRAVACA ZBOG KRIMSKE PLATFORME: Evo što sve trebate znati, a policija moli građane za strpljenje i suradnju

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

U Zagrebu se u utorak održava prvi parlamentarni samit Krimske platforme, najvećeg međunarodnog događaja u povijesti Hrvatskog sabora. U povodu toga u Hrvatsku dolazi  predsjednica Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij obratit će se sudionicima uživo videovezom.

S obzirom na veliki broj visokih uzvanika, u ponedjeljak i utorak vrijedit će posebna regulacija prometa u Zagrebu i Velikoj Gorici.

Zagrebačka policija javlja da će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa u ponedjeljak i utorak te zbog toga može dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policijskih službenika.

Na području užeg centra grada Zagreba, 25. listopada od 6 sati do 22 sata, uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama “Stop – policija”. O tome su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.

Policija građane moli za strpljenje i suradnju, a objavila je i karte obilaznih pravaca.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI