OBITELJ VINKA ŽULJEVIĆA – KLICE: ‘Dajemo milijun kuna za informaciju o ubojstvu!’

Marko Prpic/PIXSELL

Uz apsolutnu zaštitu i tajnost očekujemo vaše informacije na tel.: 099/64-53-721, e-mail: [email protected] Ili pisanim putem postom na adresu FENIKS TRGOVINA d.o.o., Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete", obavijest je obitelji Žuljević

Što se tiče razrješavanja ubojstva Vinka Žuljevića – Klice, policija već godinu dana tapka u mraku. Iako je MUP za informaciju ponudio novčanu nagradu u iznosu od 50.000 kuna, do valjanih podataka nisu došli.

Stoga je obitelj ubijenog Žuljevića uz već postojeću nagradu koju nudi policija, za informaciju o ubojstvu ponudila 1.000.000 kuna.

“U suradnji i suglasju s institucijama i tijelima Republike Hrvatske, a u svrhu rješavanja okrutnog ubojstva g. Vinka Žuljevića koje se dogodilo 3. svibnja 2014. godine u Zagrebu, obitelj i prijatelji, uz već objavljenu policijsku nagradu od 50.000 kn, raspisuju novčanu nagradu od 1.000.000 kn za relevantnu informaciju koja će pomoći u otkrivanju i rješavanju ovog kaznenog djela.

Uz apsolutnu zaštitu i tajnost očekujemo vaše informacije na tel.: 099/64-53-721, e-mail: [email protected]

Ili pisanim putem postom na adresu FENIKS TRGOVINA d.o.o., Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete”, obavijest je obitelji Žuljević.



Podsjetimo, Vinko Žuljević Klica ubijen je prije malo manje od tri godine u klasičnoj “sačekuši”. Više ubojica dočekalo ga je po izlasku iz crkve,  u neposrednoj blizini benzinske postaje Šemper. Klica je usmrćen s više hitaca i iz različitih vrsta oružja. Za ubojicama se i nakon tri godine, očito bezuspješno, traga.

>>> Tko je bio Vinko Žuljević Klica? Slovio je kao jedan od najopasnijih ljudi u metropoli!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI