NOVI USPJEH ZAGREBAČKE POLICIJE: Uhićen razbojnik koji je prijeteći medicinskom špricom otuđivao novac

ilustracija

Osumnjičenog 37-godišnjaka uhitila je zagrebačka policija i terete ga da je naoružan medicinskom špricom pljačkao pošte, ljekarne i trgovine iz kojih je u svega nekoliko mjeseci ukrao 37 tisuća kuna.

Sumnja se da je učinio čak 10 razbojništava od kojih je dva počinio zajedno s osumnjičenim 41-godišnjakinjom, a dva su ostala u pokušaju.

Zagrebački policajci istraživanjem su potvrdili sumnju da je 37-godišnjak od 13. do 25. svibnja počinio četiri razbojništva u poslovnicama pošte. U jednom slučaju je prijetio  medicinskom špricom.

Uz to, terete ga i da je od 20. do 24. svibnja naoružan medicinskom špricom opljačkao i dvije ljekarne.

Rasplitanje kriminalnog klupka pokazalo je i da su obojica osumnjičenika zadnjeg dana ožujka u pekarnici u Vukotinovićevoj ulici napali zaposlenicu i pokušali ukrasti novac.



Za dva tjedna su ponovno došli u istu pekarnicu i uz prijetnju nožem oteli novac.

No, ni ti nije kraj jer policija tereti 37-godišnjaka da je istoga dana došao u pekarnicu u Drenovačkoj ulici gdje je prijeteći medicinskom špricom pokušao otuđiti novac. Također, početkom travnja u trgovini na Vinogradskoj cesti je prijeteći medicinskom špricom ukrao novac, objavila je zagrebačka policija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI