NOVI RASPLET NOĆNOG RANJAVANJA NA ZENTI: Pokušaj samoubojstva, momak pucao sebi u glavu?

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Splitska policija raspetljava ranjavanje iz vatrenog oružja u apartmanu na Zenti. Kako se doznaje ekipu za očevid u apartmanu na Zenti u Splitu nakon ranjavanja M.M. (26) dočekao stravičan prizor lokve krvi na pločicama na podu. Prskotina krvi je bilo i na vratima sobe te na dovratku i zidu tako da su cijelo jutro obilježavali svaki pojedini trag.

Premda se jutros moglo čuti kako je ranjen tijekom igranja ruskog ruleta, čini se da to ipak nije bio slučaj.

Navodno se 26-godišnjak upucao pred društvom u apartmanu, i to nakon što je jedan put već povukao obarač Magnuma, no nije ispalio hitac. Izgleda da je u pištolju bio tek jedan metak, doznaje Dalmatinski portal.

Kako se također neslužbeno doznaje, M. M. je imao stanovitih psihičkih tegoba i navodno mu je bila propisana terapija. Sedmorica koja su se zatekli u apartmanu bili su na razgovoru u policiji. Uzeti su im uzorci krvi te napravljene parafinske rukavice kako bi se ispitalo je li tko od njih pucao.

Također doznalo se da je jedan od onih od osmorice onih koji su igrali ruski rulet je i Josip Čubelić (35) Čuba i nije jedini  sa dosjeom. Pojedini imaju zabrane posjećivanja utakmica zbog prijava za izazivanje nereda na športskim natjecanjima. Jedan je procesuiran i za tučnjavu na području Dubrovnika krajem srpnja 2017. godine, piše  Slobodna Dalmacija.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI