NOVI I POTPUNO DRUGAČIJI ŠKORO: Nakon teškog razdoblja otkrio tko mu mijenja i ispunjava život: ‘Vidi se da je sretna u njegovom društvu!’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon prilično turbulentnog razdoblja iza njega, koje je uključilo ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, pa i iščlanjenje iz same stranke, a sve to uz žestok medijski rat s dijelom članstva stranke, Miroslav Škoro okrenuo se lijepim stvarima u životu, pa je podijelio s javnošću preko Facebooka koliko voli svog psa te koliko mu ispunjava život.

Povodom Međunarodnog dana pasa, podijelio je video svog psa Fride.

“Frida (11) je dobro odgojen pas, a ja sam poslušan vlasnik psa. To mogu razumijeti samo ljubitelji ovih divnih stvorenja koja nam mijenjaju i ispunjavaju živote. Sretan Međunarodni dan pasa”, poručio je Škoro.


S njim se odmah složila jedna komentatorica, koja je napisala:

“U pravu ste, veliki sam ljubitelj pasa pa razumijem,neka i njih čuva dragi Bog.”Druga je primijetila da je Frida ljepotica te napisala kako se vidi da je sretna u Škorinom društvu.

“Psi osjete tko je dobar čovjek, sretan joj njen dan”, poručila je.

Ispod objave se ubrzo stvorilo mnoštvo komentara, a mnogi su pratitelji sa Škorom podijelili i fotografije svojih kućnih ljubimaca.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI