NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO OTKRIVA: Zagreb ima tajni plan obrane od koronavirusa!

Najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno, u svom novom broju koji se na kioscima nalazi od petka 28. veljače, i u ovom broju donosi pregršt novih i uzbudljivih tema iz političkog i društvenog života Hrvatske i svijeta.

Masoni su posljednjih tjedana jedna od glavnih tema u Hrvatskoj, a u novom broju tjednika 7dnevno ekskluzivno otkrivamo vezu masona i kardinala Stepinca! U razgovoru s dobrim poznavateljima prilika, saznajemo da su upravo oni najglasniji protiv beatifikacije kardinala te donosimo niz izjava kardinala Stepinca u kojima je upozoravao kako su ovakva tajna društva protiv Crkve!

U HDZ-u i dalje vrije, a sve zbog unutarstranačkih izbora! Plenkovićev protukandidat, Miro Kovač, furiozno je krenuo u utrku za čelnu poziciju u HDZ-u. No, kako stvari stoje, Miro Kovač ima sve manje šanse da Plenkoviću preotme tu poziciju! Naši reporteri donose priču kako je desnica u HDZ-u poražena već sada.

Svijet strepi od virusa COVID-19, poznatijeg kao koronavirus, a koji se rapidno širi te se polako iz epidemije pretvara u pandemiju. U novom broju tjednika 7dnevno otkrivamo kako se Zagreb u tajnosti priprema za eventualnu epidemiju virusa. Ukoliko virus uzme maha, metropola će zatvoriti škole, crkve, muzeje te sva ostala mjesta gdje se okupljaju mase ljudi, a detalje o mjerama predstrožnosti pročitajte u novom broju tjednika 7dnevno.

Afera POS stanova već neko vrijeme trese Vladu i ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, a novi bi detalji mogli gadno zatresti priču. Naime, sestra i šogor ministra Predraga Štromara također su se našli na listama onih koji su kupili ove stanove. Hoće li ove činjenice zaljuljati vladajuću koaliciju, doznajte u novom broju tjednika.



Zna se da su Hrvatice lijepe žene, a jedna od onih koje posebno plijene pažnju je manekenka Paula Buljan. Zašto našu krasoticu nazivaju hrvatskom Adrianom Limom, pročitajte u novom broju tjednika.

Uz sve to, i ovog vam tjedna donosimo pregršt ostalih tema iz kulture, društvenog života te sporta, a tu je i naša 7dnevno kuharica uz koju će svako kuhanje biti lakše!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI