(VIDEO) NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO OTKRIVA: Oni su naši zapovjednici prve crte obrane protiv koronavirusa!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 27. ožujka, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo priču o zapovjednicima prve crtne obrane protiv koronavirusa u Hrvatskoj. Za krizu i strah u kojima se Hrvatska našla, premijer Andrej Plenković odabrao je najbolju ekipu stručnjaka. To su ministri Vili Beroš i Davor Božinović. Beroš smiruje, a Božinović nastoji disciplinirati naciju.

Doznajte sve o sukobu zagrebačkog i nacionalnog kriznog stožera. “Zašto testiramo najmanje ljudi u Europi?”, pita zagrebački ministar zdravstva Zvonimir Šostar, ali i Hrvatska liječnička komora.

U Zelenoj listi i Nezavisnim seljacima Hrvatske smatraju da imamo veći problem od prijeteće pandemije. Smatraju kako Hrvatskoj zbog prevelikog uvoza i zatvaranja granica prijeti nestašica hrane.

Čitajte sve o revolucionarnoj odluci hrvatskog guvernera Borisa Vujčića kojom je značajno promijenio cjelokupnu politiku Hrvatske narodne banke i spasio premijera Andreja Plenkovića.



Analiziramo: Hrvati vole svoju vojsku i ona im u kriznim situacijama ulijeva povjerenje, ali vojska nije rješenje za sve. Moramo organizirati Civilnu zaštitu, a ne dizati vojsku! prijeko potreban sustav Domovinske sigurnosti nemoguć je bez masivnog sustava civilne zaštite.

Umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo smatra kako je koronavirus zapravo biološki rat te kako su ovu bolest namjerno izazvali članovi okultne oligarhije.

Marko Sladoljev je Mostov saborski zastupnik, pripadnik Bad Blue Boysa i jedan od njih tisuću koji su pomagali najugroženijim sugrađanima nakon potresa u Zagrebu. “Dok smo u Petrovoj pomagali trudnicama, osjećao sam veliki ponos i radost što pripadam toj skupini ljudi”, rekao je za 7dnevno.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati!

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI