(VIDEO) NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO OTKRIVA: Cijela istina o Zdravki Bušić iz dosjea Udbe!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 6.ožujka, a u njemu ćete ponovo moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U novom broju, naši reporteri ekskluzivno donose cijelu istinu o Plenkovićevoj potpredsjednici, Zdravki Bušić, i to iz dosjea zloglasne Udbe. Pročitajte kako je Udba pratila Plenkovićevu uzdanicu po cijelom svijetu, pa i kada se susretala s Tuđmanom. Ekskluzivno donosimo detalje o tome kako su je željeli udati za svog agenta te kakvu je budućnost njezin brat Zvonko vidio u njoj.

Donosimo zanimljivu priču o zvjezdanoj karijeri bivše predsjednice te otkrivamo kako će Kolinda postati naša najpoznatija influenserica. Naime, Kolinda Grabar Kitarović na dobrom je putu da svojim djelovanjem zasjeni novog predsjednika.

Andrej Plenković postao je briselski poslušni dečko. Iako smo se svojevremeno zgražali nad nehumanim mađarskim odnosom prema izbjeglicama, i Hrvatska sada ima bodljikavu živu, a na granice uskoro stiže vojska. U novom proju naši reporteri donose priču zašto je Plenković odjednom odlučio poslati vojsku na granicu te tko mu je ‘naredio’ da to napravi.

Kandidat za predsjednika na proteklim izborima, Miroslav Škoro, nedavno je osnovao svoju stranku. Domovinski pokret Miroslava Škore podigao je prašinu na hrvatskoj političkoj sceni, a u novom broju pročitajte analizu zašto je nova stranka na političkom spektru jedna ekonomsko-alkoholno-liječnička pripovijetka.



Zagrebački GUP jedna je od najintrigantnijih tema u metropoli. No, ima i onih koji o njemu ne ovise. Pročitajte tko je trojac biznismena koji uz Savu grade nebodere. Trojac se spominje i u kontekstu još gradnja diljem Zagreba, a sve pikantne detalje o biznismenima kojih se GUP ne dotiče, pročitajte u političkom tjedniku 7dnevno.

Zvijezda je rođena. Dražen Stjepandić ovog je tjedna u KD Lisinski održao dvije nove predstave “Žikina dinastija u Lijevoj našoj”, temeljene na kolumnama Zvonimira Hodaka. U ekskluzivnom intervjuu za 7dnevno otkriva sve detalje o ovom projektu, koji je nasmijao brojne posjetitelje predstave.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI