NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO! Hloverka: Drugi dio turističke sezone može se spasiti

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 17. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Direktorica makarske turističke zajednice Hloverka Novak Srzić kaže kako se drugi dio turističke sezone u Hrvatskoj može spasiti. “Podaci pokazuju da bismo mogli spasiti drugi dio srpnja, kolovoz i rujan”, otkriva Novak-Srzić.

Otkrivamo zašto je nacionalni stožer napravio iznimku i dopustio održavanje procesije na Hvaru. Izgleda kako Plenković gura hvarskog biskupa Petra Palića za Bozanićeva nasljednika.

HDZ-u smišljaju datum parlamentarnih izbora, a Capak postaje glavni adut u kampanji HDZ-a. Sve se glasnije nagađa kako će izbori biti u kolovozu.

Poznati odvjetnik Mladen Dragičević obrazlaže koji su mu aduti u borbi za mjesto glavnog državnog odvjetnika Hrvatske.



Goran Aleksić je protiv mjera Vlade i HNB-a te tvrdi kako je ekonomija pretjerano ugušena, što će proizvesti depresiju.

Donosimo i kuharicu s receptima za pripremanje jela u JNA – od debrecinskog odreska za oficire do nezaobilaznog graha za vojnike.

Doznajte i kojih je to pet metoda koje vam pomažu da se suprotstavite stresu.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI