NOVAK ĐOKOVIĆ I SUPRUGA POZITIVNI NA KORONAVIRUS! ‘Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna’

screenshot

Odmah po povratku iz Zadra Novak Đoković se testirao na koronavirus, kao i članovi njegove obitelji i tima s kojima je bio u Hrvatskoj.

Premda ne osjeća nikakve simptome, pozitivan je, kao i njegova supruga.

“Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera”, izjavio je najbolji tenisač svijeta.

“Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period”, izjavio je Đoković.

“Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizirali smo turnir u trenutku kada je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplicirati bilo čije zdravstveno stanje i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za pet dana”, izjavio je.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI