NOVA SABORSKA ZASTUPNICA: Evo što sve posjeduje Ivana Kekin

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što joj je saborski mandati započeo 15. rujna, zastupnica Nove ljevice Ivana Kekin predala je imovinsku karticu. Ona je u saborskim klupama zamijenila Radu Borić.

Kao zastupnica imat će plaću od 14.200 kuna. Prije nego što je ušla u saborske klupe, radila je u KBC-u Zagreb kao liječnica, točnije kao specijalistica psihijatrije, subspecijalistica psihoterapije.

U imovinskoj je kartici prijavila i prihode koje je ostvarila kao potpredsjednica Gradske skupštine. Za tri održane sjednice isplaćena joj je ukupna naknada od 5199 kuna.

Ima kredit od 1,12 milijuna kuna podignut 2019., za koji mjesečno izdvaja 6300 kuna.

Njezin suprug, glazbenik Milan Kekin od samostalne djelatnosti godišnje uprihoduje 212.530 kuna. U 2020. je od Ministarstva kulture i medija u dva navrata dobio četiri tisuće kuna potpore zbog pandemije. Suprug je nositelj ‘samostalne djelatnosti Milan Kekin’ te ima četvrtinu udjela u tvrtki Gajba records.



Ivana Kekin od nekretnina posjeduje stan na Črnomercu od 77 kvadrata vrijedan 1,5 milijuna kuna.

Na supruga je zemljište s kućom u Momjanu u Istri vrijedno 2,25 milijuna kuna.

Ivana Kekin je u napomeni u imovinskoj kartici navela da je “riječ o terenu veličine 412,00 četvornih metara, na kojem je trenutno upisana građevina veličine 43,00 četvornih metara, no u naravi se nalazi kuća u izgradnji veličine 171,00 četvornih metara – koja zbog toga što nije dovršena nije upisana u svojoj naravnoj veličini”.

Supružnici posjeduju automobil Renault Kadjar iz 2018. vrijedan 113 tisuća kuna dok Ivana Kekin na štednji ima 140 tisuća kuna “od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI