NOVA PLJUSKA KREŠI BELJAKU! PROZVAO GA DUGOGODIŠNJI KOLEGA: Odlazi! Tvoje uvrede su nedopustive

Zarko Basic/PIXSELL

Gradonačelnik Čazme i jedan od HSS-ovih doaena DInko Pirak ponovno se obrušio na Krešu Beljaka, a njegovu objavu u cijelosti prenosimo:

Beljak -ODLAZI!!!!
PREDSJEDNIŠTVO HSS -ODLAZITE SVI!!!
Nakon skandaloznih medijskih istupa o nedovoljnom broju počinjenih udbaških ubojstava, na žalost mnogih, predsjednik HSS-a – Krešo Beljak, ne prestaje vrijeđati hrvatski narod i inteligenciju.
U istupima koji su uslijedili, nemilosrdno se okomio, ni manje ni više, nego na hrvatske branitelje, na policijsko-redarstvenu akciju Oluju koju poistovjećuje s Bleiburgom. Krešo Beljak otvoreno i bez sankcija napada i vrijeđa sada više ne samo članove i simpatizere iskonskog HSS-a, onakvog kakav su utemeljili braća Radić, nego sve građane, čak i one apolitične ili politički neopredijeljene. Njegove zlonamjerne i nesmotrene izjave štete cijelom hrvatskom narodu, stoga još jednom upozoravam kako je presudno i nužno da Krešo Beljak trenutačno odstupi s pozicije šefa HSS-a.

On sam kaže da ostavku ne namjerava dati te da ima podršku Predsjedništva Stranke. Zahvaljujući uzurpaciji Statuta koji je prilagodio svom zločinačkom pothvatu, te progonima i zastrašivanjima neistomišljenika, Krešo Beljak i dalje opravdava svoj ostanak na poziciji predsjednika HSS-a, iako ga većina članstva tamo više ne želi.

Od 13 članova Predsjedništva, osim Bore Bašljana, predsjednika ŽO HSS-a BBŽ, koji se jedini udostojio javno ograditi od skandaloznih i sablažnjivih Beljakovih izjava, nitko drugi od članova to nije učinio.
Zdravko Kelić je podnio ostavku na člana predsjedništa i iznio stav neslaganja sa Beljakovom poliikom.

Zato ovim putem pozivam njih, svih dvanaestero, da daju svoje NEOPOZIVE OSTAVKE. To su: Davor Vlaović, Željko Lenart, Hrvoje Petrić, Ana-Marija Petin, Vido Bogdanović, Ivo Zrilić, Tomislav Boljar, Teo Jeličić, Mirko Horvat, Zvonimir Sabati i Branko Vukšić.
Predsjedništvo koje služi kao Beljakov smokvin list sastavljeno je najvećim dijelom od ljudi koji imaju donirane saborske mandate i od onih koji ne mogu dobiti povjerenje da vode Mjesnu zajednicu ili kućni savjet a kamoli da dobiju povjerenje da budu gradonačelnici i župani.
Ovi podobnici su prvi „ešalon“ obrane Beljakove nedopustive politike,dok nas dvadesetak gradonačelnika i načelnika smatra trećim „ešalonom“-e pa neće ići drugarice i drugovi!



Ovim im se putem, u ime ostalih članova Stranke i, vjerujem, većine hrvatskog naroda, obraćam te ih tražim da odmah prestanu pružati podršku čovjeku okarakteriziranom kao „ksenofobični antifašist i lažni ljevičar kojem su ustaše domoljubi, Bleibug i Oluja jedno te isto, Udbine likvidacije premalo brojne, a neistomišljenike želi iseliti iz Hrvatske“. Ako ga je javnost već prepoznala kao takvog, a od njega se već ograđuju i potencijalni politički partneri, jer čak i SDP uviđa koliko je Beljak toksičan kao političar.
Kako to da vi, gospodo koji činite Beljakov prvi “ešalon”, ne uviđate kakvu razornu štetu Beljak nanosi našoj Stranci i našoj političkoj tradiciji?!

Beljak je sramota za HSS, sramota za sve nas, te je nužno da se javno ispriča cijelom hrvatskom narodu i netragom nestane s političke scene Hrvatske.
Dinko Pirak,Gradonačelnik Grada Čazme,
Podpredsjednik ŽO HSS BBŽ,
Predsjednik GO HSS Čazma
Član Glavnog Odbora HSS

Facebook Comments

Loading...
DIJELI