NOVA LUKSUZNA POPOVIĆEVA AKVIZICIJA NA JADRANU: Severinin bivši širi svoje ionako impresivno imanje

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Najpoznatiji srpski poduzetnik, kralj bakra Milan Popović  slavu je stekao zahvaljujući vezi sa hrvatskom glazbenicom Severinom Vučković s kojom ima sina Aleksandra.

Osim što su mediji u regiji svojedobno izvještavali o njihovoj ljubavnoj vezi, mediji su s još više intenziteta izvještavali o njihovom razlazu, a kasnije i o prijeporima zbog skrbništva nad zajedničkim djetetom.

Dok su se mediji bavili Popovićem on je nizao nekretnine po Hrvatskoj i gradio svoj imovinski status, pored toga što je nedavno u Zagrebu kupio luksuznu vilu, Popović je u svibnju kupio hvarski posjed bivše hrvatske klizačice Idore Hegel.

Ni to mu nije bilo dovoljno

Na njemu je ovoga ljeta od Grada Hvara dobio koncesiju za ležaljke i suncobrane tik ispred svojega posjeda u Uvali Ždrilica na Paklinskim otocima, no odnedavno je srpski tajkun proširio svoj hvartski posjed pa je tako kupio kuću sa zemljištem koja je poznata kao Fuscova kuća, pošto je bivši vlasnik tog posjeda kojki se nalazi neposredno uz more bila istoimena tvrtka Fusco koju su 2000-ih osnovali Fabrizio i Sandra Fusco iz Italije.



Oni su svoju tvrtku stacionirali na Hvaru, točnije na zemljištu u čiji je posjed ušla Popovčeva zagrebačka tvrtka Celenova.

Koliko je novca iskeširao za ovu akviziciju nije poznato, no poznato je da je Popović nedavno za svoje raskošno zagrebačko imanje izdvojio basnoslovnih 17 milijuna kuna.

Osim što mu Srbi laskaju nazivajući ga kraljem bakra, Popović bi po svemu sudeći mogao ponijeti titulu srpskog kralja nekretnina jer luksuzne stanove posjeduje u Miamiju i Londonu, a vilu na Cipru, raskošne nekretnine posjeduje i u Beogradu, vozi se u privatnom avionu, ljetuje na Jadranu i uživa u raskoši.

Upućeni svjedoče kako je Popović veliki ljubitelj luksuza i lijepih žena koje uglavnom teško odolijevaju njegovom šarmu, što i ne čudi s obzirom na to da mu nije odoljela ni naša najpoznatija pjevačica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI