NOVA DRAMA NA MORU SA SRETNIM ZAVRŠETKOM! Troje stranih tinejdžera udaljilo se na SUP daskama i nitko nije znao gdje su

Niksa Stipanicev/Cropix

Nova drama na moru odvijala se u nedjelju kada je oko 22 sata omiškoj policiji stigla  informacija da se troje djece s područja Lokve Rogoznice na SUP daskama s veslima udaljilo od obale i da nitko ne zna gdje su, objavio je Dnevnik.hr.

U akciju traganja za stranim državljanima starim 15 i 14 godina omiška policija je uključila i splitske kolege, a obaviještena je i Lučka kapetanija te vatrogasci i HGSS.

Pretraživao se obalni dio u dva smjera, prema Pisku i prema Omišu, a u traganje su se svojim brodicama uključili i građani te Lučka kapetanija i vatrogasci DVD-a Omiš svojim brodicama.

Intenzivna potraga završila je nekoliko minuta nakon ponoći kada su vatrogasci DVD Omiš koji su brodom obilazili područje na moru, u blizini mjesta Pučišće pronašli neozlijeđenu djecu koja su se nalazila na SUP daskama.

Kako su rekli iz splitske policije djeca su odmah prevezena u Dom zdravlja u Omišu gdje je  obavljen preventivan pregled i djeca su se vratila roditeljima.



“U navedeni događaj od samog početka su bili uključeni i češki policajci koji su čitavo vrijeme bili uz roditelje i olakšali komunikaciju s policijom. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja obaviti će se detaljni razgovori s roditeljima i osobama koje su bile s djecom na plaži”, rekli su iz splitske policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI