NIZ NOVIH UGOVORA TVRTKE ERICSSON NIKOLA TESLA: Ukupna vrijednost ugovora iznosi 3,1 milijun eura

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Niz novih ugovora u segmentu digitalne transformacije društva te u području proširenja i modernizacije komunikacijskih rješenja za poslovne korisnike, ukupne vrijednosti 3,1 milijun eura, potpisali su predstavnici tvrtke Ericsson Nikola Tesla.

S Ministarstvom turizma i sporta dogovorena je suradnja u sklopu projekta “Hrvatski digitalni turizam eTurizam”, objavljeno je iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla.

Navode da će se razvojem i stavljanjem u funkciju mobilnih aplikacija te središnjeg portala, javnom sektoru omogućiti učinkovitije planiranje, provođenje i praćenje turističkih politika, dok će se ostalim dionicima osigurati brže, kvalitetnije i jednostavnije poslovanje.

Iz Ericssona ističu da se nastavlja i rad na modernizaciji Informacijskog sustava katastra i zemljišnih knjiga, pa su s Ministarstvom pravosuđa i uprave RH te Državnom geodetskom upravom potpisani ugovori vezani uz nadogradnju, održavanje i nove izmjere.

S Ministarstvom uprave i pravosuđa ugovorena je i nadogradnja te održavanje Jedinstvenog informacijskog sustava za nadzor nad provedbom Zakona o općem upravnom postupku, te nadogradnja i održavanje sustava upravljanja kvalitetom u javnu upravu.



Budući da je dio ugovorenih poslova iz segmenta zdravstva, iz Ericssona Nikole Tesle ističu nastavak konsolidacije sustava zdravstvene informacijske infrastrukture CEZIH sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva. Nastavlja se i s proširenjem i modernizacijom komunikacijskih rješenja za poslovne korisnike, piše u tvrtkinu priopćenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI