NEZAVISNI GRADSKI VIJEĆNIK KRITIZIRA SPLITSKOG GRADONAČELNIKA: ‘Ivica Puljak ne traži partnere nego slijepe sljedbenike sekte Puljak’

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Nezavisni gradski vijećnik, bivši SDP-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Ante Franić objavio je novi status na Facebooku.

Osvrnuo se na mandat aktualnog gradonačelnika Ivice Puljka.

“Od samog početka mandata bilo je jasno da Ivica Puljak ne traži partnere nego slijepe sljedbenike sekte Puljak. To ćete vrlo lako prepoznati samo jednim pogledom na njegove sadašnje vijećnike koji su osobnim i profesionalnim integritetom sve gori od gorega izuzev prof. Domazeta za kojeg mi nije jasno što s njima uopće radi!”, napisao je Franić.

Dodao je kako je “gradonačelnik još prošlog tjedna tvrdio da je Most korektan partner vjerojatno ih smatrajući pokornim kao svoju sektašku skupinu ili se radi o čistoj Puljkovoj narcisoidnosti koja se zadnjih mjeseci kreće od grandioznog osjećaja vlastite neupitne i božanske veličine do igranja uloge žrtve svaki put kad je uhvaćen s prstima u pekmezu”.

“Uz njega je još samo ostala torbarka Branka Ramljak koja suvereno brani Mamićeve interese budućeg GUP-a, dok istovremeno ne propušta nijednu priliku da kadrovira po gradskim firmama. A da, da ne zaboravimo i Jakova Prkića koji je toliko narušio dignitet predsjednika Gradskog vijeća da na njega ne treba više trošiti riječi!



Novi izbori jedini su izlaz iz ove šizofrene situacije i sprječavanje Puljka da stotinama milijuna kuna zaduži grad na osnovu spinova o projektima. Svojih projekata nema, a naslijeđene od HDZ-a nije sposoban niti provesti!”, zaključuje Franić u objavi na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI