NEZAVISNI FRANIĆ PORUČUJE PULJKU: ‘Izjavili ste da se novih izbora ne bojite, raspišite ih gradonačelniče!’

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Nezavisni splitski gradski vijećnik Ante Franić u objavi na svom Facebooku poručio je splitskom gradonačelniku Ivici Puljku, da raspiše nove izbore budući da je rekao “da se toga ne boji”.

Evo što je napisao na Facebooku…

“Svi se slažemo da je Split zapušten i zapostavljen i da mu trebaju konkretni projekti, ali i organizirano vodstvo i organiziran pristup problemima, dakle i sanacija Karepovca i odvajanje otpada, i Žnjan i uređene sve gradske plaže i Tehnološki park, ali i sačuvan pojedinac – prodavač na tržnicama. Splitu treba moderan gradski magnetni centar, ali i Centar za djecu s teškoćama.

I baš kad sve to treba osmisliti i provesti mi dobijemo fakera – lažnjaka, proizvod PR agencija i društvenih mreža, odnosno ‘fake it till You make it’ gradonačelnika! Lažno predstavljen kao moderni i uspješni znanstvenik u stvarnosti je ispodprosječan maneken koji u gotovo godinu dana gradonačelničkog mandata ne može razumjeti niti jednu gradsku temu što je razlog da bezrezervno podržava nasilnog zamjenika koji samo daje privid tobožnjeg rada, a ustvari besciljnim zujanjem po gradu samo uživa u trenutnoj moći i iživljavanju na ljudima. Izjavili ste da se novih izbora ne bojite, raspišite ih gradonačelniče”, napisao je Franić na Facebooku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI