NESAVJESNA VOZAČICA TEŠKO OZLIJEDILA MALOLJETNIKA: Nije prilagodila brzinu i udarila u drugi zaustavljeni automobil koji je propustio dječaka

Foto PU zagrebačka

Teško je ozlijeđen maloljetnik koji je gurao bicikl na pješačkom prijelazu u Jablanovcu. Ozlijedila ga je 48-godišnja vozačica automobila koja nije prilagodila brzinu i udarila je u drugi automobil koji se zaustavio na prijelazu da propusti maloljetnika, objavila je policija.

Teško ozlijeđeni maloljetnik prevezen je u Kliniku za dječje bolesti, izvijestili su iz policije i dodali da je lakše ozlijeđena putnica iz volkswagena.

Nesreća se dogodila u petak oko 15 sati. Vozačica se kretala volkswagenom zagrebačkih registarskih oznaka kroz mjesto Jablanovec istočnom prometnom trakom kolnika Stubičke ulice u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 260 nije prilagodila brzinu osobinama i gustoći prometa te je prednjim dijelom vozila naletjela na stražnji dio renaulta zagrebačkih registarskih oznaka kojim je ispred nje u istom smjeru upravljala 60-godišnjakinja.

Ona je u trenutku naleta, zaustavila svoje vozilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza kako bi propustila maloljetnika koji je, gurajući bicikl, prelazio kolnik u smjeru istoka na obilježenom pješačkom prijelazu.

Nakon naleta, renault je odbačen naprijed te naletio na maloljetnika, objavila je policija.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI