NEPOZNAT MUŠKARAC IM OTEŽAO POSAO: Prijetnja premijeru došla je pozivom iz inozemstva, a dodatne policijske snage poslane su na Markov trg

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Policijska uprava zagrebačka je u petak ujutro dobila dojavu nepoznate osobe koja je u svojoj izjavi izrazila prijetnje prema predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću te članovima Vlade, a s obzirom na ozbiljnost izrečenih prijetnji, upućene su i raspoređene dodatne policijske snage na Markovom trgu.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti te identificiranja osobe koja je uputila prijetnje, priopćio je MUP.

Kako navodi RTL Danas, riječ je o muškarcu koji je poziv uputilo iz inozemstva, što otežava rad policiji, pa će teško biti pronaći počinitelja.

Tek kad se istraži i ako se uspije otkriti pozadina, možebitno će se ići i s pojačanjem osiguranja za premijera i druge članove vlade, a za sada se to neće učiniti.

Premijer i članovi Vlade danas su uobičajeno odradili sva događanja, premijer je bio u Dubrovniku, a potom je otišao u Obrovac, a naposljetku se uputio u Zadru.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI