NAVALA INSPEKTORA NA NEPRIJATELJE HDZ-a: Bulj poručuje Puljku da ne plače, nego da tuži državu kao on!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 31. ožujka, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Strahuje od raspleta afere Žalac: Obruč zbog afere softver sve se više steže oko Plenkovića!

Saborski odbor za obranu i nacionalnu (ne)sigurnost: Nova sumnjiva kupnja Patrija!

Prve sumnje tko iza skupe kampanje: Uz Relkovića Most 2 je angažirao i Maleševića!

Ministar spasitelj! Davore, pomozi, samo ti možeš riješiti sukob na vrhu države: Vrše se pritisci na Božinovića zbog njegove veze s Milanovićem!



Navala inspektora na neprijatelje HDZ-a: Bulj poručuje Puljku da ne plače, nego da tuži državu kao on!

Nova drama na osobnoj razini potresa vrh vladajuće stranke: Zadnjih dana Jandroković sa šefom komunicira samo preko Milića!  Plenkovića živciraju njegove ambicije,
a on se odmiče od njegovih brojnih afera.

Genijalna Beroševa reforma zdravstva kao iz Alana Forda! Problem liste čekanja riješio listom čekanja za listu čekanja: Statistika će biti znatno bolja jer većina pacijenata više neće biti na listi čekanja!

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI