NATAŠA NOVAKOVIĆ O DRAGANU KOVAČEVIĆU: ‘Priprijetio nam je da će nas tužiti, no na prijave ne reagiramo, a postupak protiv njega smo pokrenuli’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Protiv Nataše Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i ostalih članova Povjerenstva, kaznenu prijavu je podignuo bivši šef Janafa Dragan Kovačević. On tvrdi kako su oni “zanemarili njegove navode da on nije dužnosnik te su mu povrijedili ugled pa zbog toga traži odštetu”. To je za N1 komentirala Nataša Novaković.

“Povjerenstvo je jučer na sjednici pokrenulo postupak protiv gospodina Kovačevića zbog toga što nije prijavio nekoliko nekretnina, više od 1400 dionica koje sam posjeduje i preko 900 dionica koje posjeduje njegov bračni drug”, rekla je Nataša Novaković.

Dodala je kako je “neposredno prije sjednice, točnije dan prije, Kovačević uputio mail Povjerenstvu u kojem je priprijetio da će, ukoliko ga stave na bilo koju višu sjednicu Povjerenstva podići kaznenu prijavu protiv njih što je i učinio”.

Napomenula je da na samu prijavu nema komentara.

“Predmet je otvoren odmah nakon što je gospodin Kovačević smijenjen s pozicije, još dok je bio u pasivnom mandatu. Završen je sada i uopće nemam potrebe za daljnji komentar. Povjerenstvo je zaprimilo njegov dopis. Na prijave ne reagiramo, a postupak smo pokrenuli”, zaključila je Nataša Novaković.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI