NAPAO POLICAJCA I POBJEGAO S LISICAMA NA RUKAMA: Objavljene fotografije bjegunca

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Traži se 22-godišnjak koji je u srijedu, 18. kolovoza, oko 15:30 u Trnju počinio kazneno djelo nad policijskim službenikom.

U priopćenju PU zagrebačke stoji da je “počinio kazneno djelo ‘Prisila prema službenoj osobi’ na štetu policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke nakon čega se dao u bijeg”.

Policija je objavila podatke o njegovom izgledu kako bi ju svi koji imaju korisne informacije o bjeguncu mogli obavijestiti.

PU Zagrebačka

Radi se o muškoj 22-godišnjoj osobi, srednje tjelesne građe, visine oko 185 cm, smeđih očiju koji prema dostupnim informacijama ima tetovažu s unutarnje strane desne nadlaktice u obliku natpisa “Hanna”, a na desnom ramenu tetovažu natpisa “Alia”.

PU Zagrebačka

Muškarca su vodili na ispitivanje u prostorije državnog odvjetništva, no on se istrgnuo i pobjegao s lisicama na rukama iz kombija koji je bio parkiran pored Zagrepčanke.



Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova, u četvrtak je na konferenciji za medije potvrdio da policija još uvijek traga za njim.

“Radi se o zahtjevu Interpola, osoba je bila kriminalna prema imovinskim deliktima. Ja se nadam da će policija to brzo riješiti. Morate znati da se svaki dan provode europski uhidbeni nalozi. Samo jučer su bile uhićene četiri osobe na temeljem toga”, rekao je Božinović.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI