NALETIO AUTOMOBILOM NA PJEŠAKA, USMRTIO GA I POBJEGAO S MJESTA NESREĆE! Policija traga za nesavjesnim vozačem

Foto PU zagrebačka

U mjestu Sveti Ilija u subotu u noći dogodila se teška prometna nesreća. U razdoblju od 1 do 3,50 sati nepoznato vozilo naletjelo je na 48-godišnjaka koji je pritom smrtno stradao. Nesavjesni vozač je pobjegao s mjesta nesreće, objavila je PU varaždinska.

Varaždinska policija očevidom je utvrdila kako je pješak najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice, a da nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom. Na njega je naletjelo nepoznato vozilo crvene boje, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom i odbacilo ga na asfaltirani prilaz dvorištu.

Pješakovu smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja.

Na mjesto događaja izašao je i zamjenik Općinske državne odvjetnice u Varaždinu koji je zajedno s policijskim službenicima proveo očevid te zatražio obdukciju preminulog.

Policijski službenici provode intenzivne mjere traganja za nepoznatim vozilom i mole građane koji imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192, odnosno 042/372-404.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI