Nakon debakla na izborima oglasila se i Dalija Orešković

screenshot

Čelnica stranke START Dalija Orešković za N1 televiziju komentirala je rezultate izbornih anketa, prema kojima njezina stranka osvaja 2,6 posto glasova i ne osvaja mandat u Europskom parlamentu.

“Mi smo u svakom slučaju bili tihi i nismo se znali nametnuti i nismo znali objasniti zašto je, osim korupcije, bitno govoriti i o drugim problemima”, rekala je.

“Rezultati su rezultati i moramo ih poštovati. Vidjet ćemo koliko će Mislav Kolakušić zagovarati borbu protiv korupcije. Vidjet ćemo koliko će od njegovih obećanja biti provedeno i kakve će posljedice to imati”, rekla je Orešković.

Ona smatra da su ovi izbori općenito pokazali poraz ljevice. “Ljevica, ako uistinu misli biti alternativa ovim tendencijama, za koje mislim da su opasne, mora preuzeti odgovornost i tražiti zajednički nazivnik za sve izbore koji dolaze”, rekla je te dodala kako “START još nije ni startao kako treba, imao je svoje porođajne muke, uspone i padove, ali sve je to iskustvo koje je neprocjenjivo i na kojem ćemo profitirati možda na kasnijim izborima”.

“Rezultat izbornih anketa od 2,6 posto je velik, zahvaljujem svakom pojedincu”, rekla je na kraju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI