NAGLA PROMJENA PLANA: Plenković više ne želi karijeru nastaviti u Bruxellesu! Odlučio je, kreće po treći mandat

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 13. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Vodeći ekonomski analitičar Ratko Bošković upozorava na potpuno realan scenarij: Smrtonosna inflacija je počela. Čeka nas glad, HNB ne može ništa, guverner se nada da će hiperinflaciju suzbiti Europska središnja banka i američki FED.

Premijer je odlučio i kreće po treći mandat! Nagla promjena plana, više ne želi karijeru nastaviti u Bruxellesu.

Čitajte i o problemima predsjednika Zorana Milanovića. Predsjednik se zamjerio svima, bliže je opozivu nego ikada.

Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirativne recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.



Donosimo i informaciju da siva eminencija DORH-a 31. svibnja zauvijek odlazi. Bajić prije umirovljenja pomaže Milanoviću da sruši Banožića.

Također, čitajte i o tome kako nakon odgovora DORH-a na arbitražu Plenkovićeva vlada pada ako američki sud potvrdi teške Todorićeve optužbe.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR

Facebook Comments

Loading...
DIJELI