NAČELNIK BOROVA OBJAVIO STATUS U KOJEM OLUJU NAZIVA ZLOČINOM! Zekanović ‘poludio’: ‘Zamislite da neki načelnik u Francuskoj žali za njemačkom okupacijom’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U javnosti je promakla objava načelnika Općine Borovo Zorana Baćanovića koji se prije četiri dana oglasio porukom o Oluji.

Baćanović koji je SDSS-ovac na Facebooku je objavio fotomontažu na kojoj se u pozadini vidi kolona srpskih izbjeglica kako napuštaju okupirana područja Hrvatske tijekom akcije Oluja, a ispred toga skup na kojem okupljeni nose transparent “Oluja – zločin koji još traje”.

Objava bi prošla nezamijećeno da je saborski zastupnik Hrvoje Zekanović nije podijelio na svom profilu kao reakciju na ovu objavu.

Naslovio je svoju objavu s “Prijava MUP-u!”.

“Zoran Baćanović, načelnik hrvatske općine Borovo! Naravno član SDSS-a… Stravična je spoznaja da danas u Hrvatskoj institucije šutke promatraju ekipu koja na ovaj način pljuca po temeljima hrvatske države. Zamislite da neki načelnik u Francuskoj žali za njemačkom okupacijom u Drugom svjetskom ratu!



Ako ova objava ostane na društvenim mrežama i ako MUP ne reagira na grubo rušenje ugleda Republike Hrvatske, nema nam pomoći!

Borba tih vojno poraženih jadnika ne prestaje s ovakvim pljucanjem nego se nastavlja kroz pokušaj zabrane hrvatskog povijesnog znakovlja i pozdrava pod kojim su ginuli naši mladići 90-ih. Očekujem da će ministar Božinović brzo riješiti ovaj problem s obzirom da se radi o koalicijskim partnerima s kojima obnaša državnu vlast”, stoji u Zekanovićevoj objavi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI