NA KORČULI PRETUČEN BEOGRAĐANIN: ‘Tukla su me četvorica muškaraca i prijetila da više ne dolazim’

Foto: Denis Jerkovic / CROPIX/ Ilustracija

Na Korčuli se proteklog tjedna dogodio nemili događaj u kojem je brutalno pretučen 38-godišnji Beograđanin N.T. Njega su pretukla četvorica muškaraca u noći sa srijede na četvrtak, a sve je prijavljeno policija te je PU dubrovačko-neretvanska potvrdila da je istraga u tijeku, objavio je N1.

Što se zapravo dogodilo, ispričao je sam pretučeni muškarac.

“S dvije prijateljice bio sam u baru, pa smo onda prešli u susjedni klub u kojem smo ostali do dva, konzumirajući alkohol. Iz kluba smo se uputili ka obližnjoj marini, a kada smo s velikom grupom stranaca prelazili ulicu na pješačkom prelazu, prema nama je u punoj brzini išao kombi. Bio sam mu najbliži, pa sam zadržao ostale da nas ne bi udario i tada sam ga glasno opsovao. Povikao sam za njim ‘budalo, mogao si nas ubiti’, uz još par ružnih riječi. On je to čuo, pa je zaustavio kombi koji je bio pun putnika i vratio se unazad”, rekao je napadnuti muškarac.

Dodao je kako je nakon toga došlo do rasprave između njega i vozača kombija, ali se sve završilo samo na riječima.

“U jednom trenutku pritrčava netko iz grupe stranaca koji su u trenutku nailaska kombija također bili na pješačkom prijelazu i počinju udarati vozača kroz prozor. Vozač daje gas i odlazi. Odjednom su se pojavila četvorica muškaraca koji su me počeli tući gdje su stigli. Tridesetak stranaca, gleda i ne reagira, a jedna moja prijateljica me pokušala obraniti dok je druga sve snimala mobitelom”, istaknuo je napadnuti muškarac. On je inače brodski skiper.Naglasio je da im je rekao kako “tuku pogrešnog čovjeka”.

“Kad su konačno završili sa iživljavanjem i pustili me, ponadao sam se da se agonija završila. Međutim, odnekud se pojavljuje onaj vozač kombija i svom me silinom udara u glavu. Momci koji su me tukli ulaze u automobil BMW X5 dubrovačkih tablica i bježe, a mi zovemo policiju”, rekao je.

Policija je napravila izvještaj te su muškarca odvezli u bolnicu.

Sljedeće jutro muškarac je s prijateljicama otišao na policiju. Kaže da su bili korektni u profesionalni.

“Pokazali su nam i fotografije i pitali nas da li su možda to bili napadači, ali ih nismo prepoznali među njima”, istaknuo je napadnuti muškarac.

Smatra da incident nema etničku pozadinu. No, dan kasnije pretučeni Beograđanin dobio je prijetnje preko Instagrama.

“Prijetili su mi da ne dolazim više na Korčulu. To samo znači da su moji podaci procurili negdje, ili iz policije ili iz bolnice, jer nikom drugom nisam davao podatke”, zaključio je napadnuti N.T.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI