NA 306. SINJSKU ALKU DOLAZI ČITAV DRŽAVNI VRH: Na primanje kod vojvode idu sa suprugama

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatski državni vrh na čelu s predsjednikom Republike Zoranom Milanovićem, predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem i predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem, u pratnji ministra branitelja Tome Medveda, ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana i ministrice poljoprivrede Marije Vučković, nazočit će 306. Sinjskoj alci.

Prije toga, Milanović u pratnji supruge Sanje Musić Milanović sudjelovat će u Sinju na Vojvodinom prijamu u Alkarskim dvorima, a na prijamu će također sudjelovati i Plenković te Jandroković u pratnji supruge (15,30 sati, Kvartiri ulica 17).

Premijer Plenković će se također susresti i s gvardijanom Samostana Čudotvorne Gospe Sinjske, fra Antom Čovom, u Samostanu Čudotvorne Gospe Sinjske (15 sati, Fratarski prolaz 4), a u 15,10 sati susret s fra Antom Čovom imat će i predsjednik Sabora Jandroković.

Sinjska alka, 306. u nizu, održat će se u nedjelju u 16.30 sati na alkarskom trkalištu s ograničenim brojem gledatelja zbog epidemioloških mjera. Na ovogodišnjoj Sinjskoj alci natjecat će se 17 alkara.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI