MUČENI I UBIJENI! Ovo je najstrašniji spisak zločina u Srbiji, iza svega stoji zloglasna skupina

Prije nekoliko dana u Srbiji je uhićen Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja. Uhićena je i osoba za koju se smatra da je njegova desna ruka te još neke osobe koje se dovode u vezu s Nevoljom.

Nakon uhićenja Velja Nevolja je odveden u stan na Zvezdari gdje živi sa suprugom i dvoje djece, a kako je pisao naš portal, njegovu suprugu je cijela situacija toliko uznemirila da je urlala na uhićenog supruga.

Prilikom detaljnog pretresa stana policija je pronašla 60 tisuća eura gotovine. Na pitanje otkud toliko gotovine u stanu, osumnjičenik je rekao da je sezonski radnik te da se bavi poslovima osiguranja.

Inače, Velja Nevolja i njegova organizacija radili su na osiguranju srpskog repera Stefana Đurića Raste koji je četiri mjeseca proveo u zatvoru. Ekipa Velje Nevolje brinula se o reperu i dok je bio u zatvoru.

Vjeruje se između ostalog kako je ta skupina povezana i s nekim od najgorih zločina koji uključuju mučenja i ubojstva.Kako pišu srpski mediji, načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Bogdan Pušić potvrdio je da u snimci razgovora, koji je objavljen u nedjelju na TV Pink, jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog (praćenog) telefona.

Pušić je potvrdio da je, osim ljudi za koje se pretpostavlja da su ubijeni, na spisku još najmanje devet muškaraca, u prosjeku starih 23 godine. Uz nestalog navijača Zvezde Zdravka Radojevića, Milana Lepoje i Gorana Veličkovića Goksija, na spisku je još 10 imena.

Nestali su: Strahinja Marković (22), Jovo Kecman (51), Lazar Vukićević, (31), Vukašin Košović (21), Filip Marjanović (23), Lazar Ilić (25), Ljubomir Lainović (25), Dario Đorđević (23) i Alekandar Grigorijević (42) i Goran MIhajlović (23).

Iako još uvijek nema dokaza, u policiji smatraju da nitko od njih više nije živ.

Na Televiziji Pink u nedjelju navačer objavljeni su presretnuti razgovori članova ekipe Veljka Belivuka. Tako je Andrić na prvoj snimci upozorio žrtvu Milana Ljepoju. Navodno je u planu likvidacija Ljepoje, koji je ujedno pripadnik bande “Pink panteri”.

Andrić inače još nije uhapšen, ali se protiv njega vodi istraga za pripadništvo Belivukovoj skupini, teško ubojstvo i preprodaju droge.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI