MOSTOV MILETIĆ SE ŽESTOKO OKOMIO I NIJE BIRAO RIJEČI! ‘Oni suze rone za svojom Jugom i veličaju diktatora Josipa Broza’

Foto: Vanesa Pandžić/CROPIX

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić podržao je ideju da se za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u školama skrati nastava na dane kada igra hrvatska reprezentacija.

Svoj je stav Miletić iskazao u objavi na Facebooku, a prenosimo je u cijelosti:

“Neka gledaju naši učenici reprezentaciju Hrvatske u školama! To je sjajna stvar. Bravo, ministre Fuchs!

Aktualna je tema gledanje repke u školama. Naime, nadležni ministar Fuchs odobrio je gledanje Svjetskog nogometnog prvenstva učenicima hrvatskih škola, naravno kada igra – Hrvatska.

Simptomatična je pobuna ljevičarskih ideologa u našoj zemlji koji su odmah krenuli u napad na ministra i na, po njima, užasavajuće dopuštanje gledanja nacionalne reprezentacije u školama. Vrište o užasu ostajanja učenika doma, da imaju online nastavu i pauzu za vrijeme utakmice.



To vam je ona ista ekipa licemjera koji su navijali da djeca NE IDU u školu radi virusa koji za djecu uopće nije opasan. To je ista ekipa koja je navijala da se djeci uništi obrazovanje, dovela do rasta depresije, anksioznosti, koji su htjeli učenike i studente držati zatvorene u podrumima radi nečega što je za njih opasno kao jedna gripa. To je ekipa koja je navijala da se i klinci podvrgnu cijepljenju eksperimentom. Koji fejkeri licemjerni.

Ovo može iznenaditi samo one koji ne poznaju kako funkcionira ta ekipica koja Hrvatsku niti danas ne voli, toliko godina nakon pobjede u Domovinskom ratu. Oni naprosto suze rone za svojom Jugom, veličaju diktatora Tita, smeta im sve ono što doprinosi jačanju nacionalnog identiteta i ponosa. Netrpeljivi su prema vrijednostima Domovinskog rata, seljačija im je kada vide naše mlade kako mašu zastavama ili nose predivni hrvatski grb na hudicama, ali im je napredno kada ti isti klinci mašu britanskom zastavom, na primjer. Na to padaju u trans.

Ta ekipica bi ionako htjela dezintegrirati obitelj i gdje god dođu na vlast – rade to. Uvode čudne ideologije koje ne mogu donijeti opstanak ovome svijetu, ismijavaju vrednote, sprdaju se s domoljubljem, ukidaju pomoći obiteljima i djeci… Dok veličaju strane zemlje, Hrvatsku difamiraju gdje god stignu. Naravno da njima smeta svaka pjesma i događaj koji slavi Hrvatsku, naše branitelje, naše obitelji, naše korijenje. Oni bi htjeli mlitavu Hrvatsku, Hrvatsku koja je ideološki neprepoznatljiva, neki melting pot svega i svačega.

Meni, da budem posve jasan, što govorim valjda dvadeset godina svoga javnog djelovanja, baš nitko ne smeta. Neka svatko u svojoj slobodi i odgovornosti odluči kako će živjeti, što će govoriti i kako će misliti, kako će se odijevati i koje poruke će slati. I ima potpuno pravo na to. I nitko nema pravo drugome nametati nešto. Tako i ja ne namećem nostalgičarima propalih sustava ništa. Njihovo legitimno pravo je govoriti što žele. Kao i moje. Ja samo volim Hrvatsku i volim sve ono što moju Hrvatsku čini velikom i prepoznatljivom. A reprezentacija Hrvatske je definitivno jedna od najvećih promotora naše zemlje.

Škole su pak i odgojne ustanove. I divno je vidjeti da evo ministar Fuchs misli i na odgoj u zdravom domoljublju naših klinaca. Bravo ministre Fuchs”, napisao je Miletić na Facebooku.

“Priča se za vas da imate kičmu za razliku od mnogih u vašem okruženju pa ustrajte i nemojte zabrljati.

Hrvatska, ljubavi naša”, zaključio je Miletić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI