MOST POZIVA OPORBU NA DOGOVOR: U Vukovarsko-srijemskoj županiji žele stvoriti blok protiv HDZ-a

Foto: Press Most

Županijska vijećnica Kristina Bakula, u ime novoosnovanog Kluba vijećnika Mosta, uputila je poziv kolegama iz oporbe na sastanak na kojem bi raspravili o zajedničkom djelovanju protiv HDZ-a u Vukovarsko–srijemskoj županiji.

“Zajedničko djelovanje oporbe važno jer je županija na pragu totalnog demografskog i gospodarskog kraha čemu svjedoči veliki broj iseljenih ljudi koji su zbog razočaranosti dosadašnjim vođenjem i radom na području županije nadu potražili u drugim zemljama svijeta“, u svom pozivu kolegama istaknula je Bakula.

Pozvala ih je na dogovor oko sudjelovanja u oporbenoj kvoti radnih tijela Županijske skupštine kako se oporbena kvota ne bi popunjavala po nalogu vladajuće većine i HDZ-a, nego njihovim dogovorom.


“Upravo je zbog toga sudjelovanje oporbe na svakom području i u svakom tijelu bitno kako bi svi prijedlozi, programi, projekti i planovi išli u najboljem smjeru za građane Vukovarsko-srijemske županije i kako bi na vidjelo izašla istina, ako se krene prema ostvarivanju parcijalnih interesa”, zaključila je Bakula u svom pozivu.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI