Most osvaja 8 mandata, u stožer došao Božo Petrov: ‘Najbolje smo prošli u 10. jedinici!’

Prema prvim izlaznim anketama objavljenima u 19 sati Most nezavisnih lista zasad osvoja 8 mandata. Po jedan mandat Most je osvojio u svim izbornim jedinicama osim u dvije slavonske jedinice i u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a u 10. izbornoj jedinici, gdje je nositelj Božo Petrov – dva mandata.

U izbornom stožeru Mosta zadovoljni su prvim izlaznim anketama, a atmosfera u stožeru postala je posebno vesela nakon što im se desetak minuta nakon objave izlaznih anketa pridružio predsjednik Božo Petrov kojemu su okupljeni članovi izvikivali ime: “Božo, Božo…!”

Članovi stožera Mosta zasad komentiraju kako su najbolje prošli u 10. izbornoj jedinici.

Podsjetimo, u prvoj jedinici listu nosi Marija Selak Raspudić, a u drugoj njezin suprug Nino Raspudić. U trećoj jedinici nositelj je Denis Grgurović, u četvrtoj Petar Kopunović Legetin, a u petoj jedinici Marina Budimir, gradonačelnica Iloka.

Nikola Grmoja nositelj je liste u šestoj izbornoj jedinici, a Zvonimir Troskot u sedmoj. Marin Miletić nosi listu u osmoj jedinici, a Miro Bulj u devetoj.



U dijaspori je predvodnik liste Slaven Raguž, predsjednik Hrvatske republikanske stranke s kojom Most izlazi na izbore u 11. izbornoj jedinici.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI