MONSTRUM IZ NAJGORE NOĆNE MORE! Trudnoj supruzi prijetio da će joj izvaditi dijete iz utrobe, pa je prisiljavao na prostituciju

Foto: Ante Cizmic/Cropix/Ilustracija

38-godišnji Riječanin osuđen je jučer nepravomoćno na Županijskom sudu u Zagrebu na 6.5 godina zatvora zbog kaznenog djela protiv spolne slobode na štetu svoje bivše 32-godišnje supruge te prisiljavanja na prostituciju.

Za kazneno djelo silovanja dobio je pet godina zatvora, a za prostituciju dvije godine te je osuđen na objedinjenu kaznu od 6.5 godina zatvora.

Prema optužnici, zločini su se dogodili u svibnju 2019. godine u stanu u kojem su tada živjeli počinitelj i njegova tadašnja supruga u visokom stupnju trudnoće.

Osumnjičeni je, navedeno je u optužnici, jednom prilikom natjerao partnericu u visokom stupnju trudnoće da popije desetak tableta Helexa i tri čaše piva. No ona je to odbila pa joj je zaprijetio nožem stavivši joj ga pod vrat, rekavši da će je ubiti, raskomadati i izvaditi dijete iz utrobe, piše Jutarnji list.

Potom je doveo nepoznatog muškarca i prisilio svoju trudnu suprugu da s njim ima spolni odnos. U nekoliko navrata ponovio je zločin, prisilivši suprugu na spolne odnose i s drugim muškarcima. Bilo je i slučajeva kad je tijekom seksualnog odnosa morala na glavu staviti jastučnicu, a sve je to, navodno, gledao i snimao osumnjičeni.



Kako se navodi u presudi, žrtva je u više navrata željela prijaviti zločine, ali je bila u strahu za svoj i život djeteta. 38-godišnji monstrum je i ranije osuđivan zbog više kaznenih djela.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI