MLINARIĆ SRDIT I LJUT UDARIO NA VLAST! ‘Vlada je potpuno anemična, oni su doveli do optužnica protiv naših pilota’

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe komentirao je navode srpskih medija prema kojima je, od strane Apelacijskog suda u Beogradu, potvrđena optužnica srpskog Tužiteljstva za ratne zločine protiv četvorice časnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te najavu podizanja novih kaznenih prijava protiv generala.

Anemična politika nas je dovela u situaciju da Republika Srbija, koja je 1991. godine pa sve do 1995. godine izvršava brutalnu agresiju na Hrvatsku, šalje optužnice za naše generale.

Već dvije godine kroz Sabor govorim o tome da će nam se sve češće događati ovakve optužnice. Zašto mi čekamo? Što je s naših 402 djece koja su ubijena u Domovinskom ratu, što je s odštetama za logoraše, gdje su naši nestali, što je s ljudima koji su oboljeli od PTSP-a? Kada će Republika Hrvatska napokon tužiti Republiku Srbiju za ratnu odštetu i za sve ove zločine?

Vrijeme je da se naš anemični premijer i njegova Vlada probude i napokon naprave nešto po ovim pitanjima dok ne bude kasno!, poručio je Mlinarić Ćipe.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI