MLINARIĆ O SRBIJANSKOJ OPTUŽNICI: ‘Neće oni stati na ova četiri pilota, što radi najveći smokvin list Plenkovićeve vlade?’

Foto: Cropix

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić u petak je komentirao srpsko podizanje optužnica hrvatskih pilota.

“Dvije godine u Saboru ukazujem što će se događati i točno sam znao da će Srbija pokušati prikazati legitimnu vojnu operaciju ratnim zločinom i to se sada događa. I neće oni stati na ova četiri pilota. A oni nisu mogli uzletjeti bez zapovjedi i oni će ići dalje na zapovjednike, na politički vrh”, rekao je.

“Najveći smokvin list Plenkovićeve vlade je Tomo Medved. Tomo, moj dragi, tebi sjedi potpredsjednica Vlade, Anja Šimpraga, koja isto razmišlja kao srbijanski predsjednik Vučić i njihova politika. Sjedi ti u Saboru Milorad Pupovac koji nije svake godine 5. kolovoza u Kninu na proslavi Dana pobjede nego je u Beogradu gdje oplakuje kolonu u kojoj je bila mala Anja, a koju nitko nije otjerao nego je sama otišla, i to ne ona, nego cijela kolona”, dodao je.

“Ja sam doživio njihove kolone u Vukovaru, u jednom danu je ubijeno 1200 ljudi na predaji i 260 na Ovčari i svi vojno sposobni muškarci od 16 godina su strpani u srbijanske logore. Neka me demantira Republika Srbija i Plenković, ako to nije tako”, istaknuo je Mlinarić.

“I to Medved sve dobro zna i onda kaže da neće dozvoliti da se Oluja proglašava zločinačkom operacijom, no, oni to rade godinama. Što rade naše službe već 30 godina ako nisu u stanju pronaći svoje ljude na svom teritoriju?”, upitao je.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI