Mlinarić dobio ovacije i poslao poruku: ‘Mene samo Hrvatska zanima, neka bude kakvu smo je sanjali’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Domovinski pokret održava u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski veliki politički skup.

Ovaj veliki skup Domovinski pokret najavljuje već neko vrijeme, a posebno je o njemu govorio Mario Radić koji je podsjetio javnost kako su nedavno polučili uspjeh u Slavonskom Brodu skupom “Ustani i ostani”.

Kao zadnji od svih govornika na binu se popeo vukovarski branitelj Stipo Mlinarić Ćipe praćen ovacijama.

https://7dnevno.hr/vijesti/lisinski-je-na-nogama-traje-veliki-skup-domovinskog-pokreta-budite-posljednje-hrvatsko-proljece/

“Hvaljen Isus i Marija. Mene samo Hrvatska zanima, ja sam možda jedan od onih sanjara, ali na Hrvatsku sam zaklet. Mene samo Hrvatska zanima ona koja je vjerna sebi i svojoj kulturi, vjeri i običajima”, kazao je. “S onima koe 30 godina tražim, prestat neću dok ih sve ne pronađem. Nisam od onih porobljenih duša što za vlastitu slavu i novac se prodaju. Ja sam se za razliku od njih davno prodao za Hrvatsku. Znajte, koliko teško bilo, nemojte me žaliti jer tko ljubi, uvijek ima za što živjeti. Zato pokrenimo se, ostvarimo Hrvatsku kakvu smo sanjali, uz Domovinski pokret do pobjede”, rekao je, a dvoranom je odjekivalo “Ćipe, Ćipe”. “Reći ću vam zaustavili smo Zorana Milanovića 2013. u koloni sjećanja,  zaustavili smo prošle godine Milorada Pupovca i Andreja Plenkovića, zaustavit ćemo ih i 17. travnja”, rekao je Ćipe na kraju ovog velikog skupa.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI