Mještani Jelenja tvrde: Sajla je u šumi već dugo, ali nikad prije u razini glave

Tragedija koja se dogodila na području Jelenja u kojoj je 21-godišnji Dorian Semion Valentić poginuo vozeći se na motoru kroz šumski put u mjestu Lukeži, ledi krv u žilama i danima nakon strašnog događaja.

Dorian je, vozeći se s prijateljem po šumskom putu, naletio na sajlu razvučenu među drvećem koja ga je teško ozlijedila. Njegov je prijatelj vozio ispred njega i u zadnji je čast uočio sajlu i spustio glavu, te je prošao, no Dorian nije bio te sreće. Iako je hitna pomoć ubrzo pozvana, nažalost, nije mu bilo spasa.

Mještani kažu kako se sajla na tom dijelu šume nalazi već nekih pet godina; samo je vlasnici skidaju, pa postavljaju, ovisno kako idu u šumu. Riječ je o mjestu gdje se nalazi šuma u privatnom vlasništvu nekoliko obitelji koje međusobno još nisu riješile imovinske odnose, no neki članovi obitelji odlaze u šumu po drva za ogrjev i može se utvrditi tko je postavio sajlu koja je inače bila položena niže uz zemlju, u razini koljena, ali nikada ovako visoko. Mještani govore da je i prijašnjih godina bilo problema, da su se motoristi izmicali sajli, ali ovako nešto još se nije dogodilo, piše Večernji list.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI