MIRO BULJ SUTRA ULAZI U SUDNICU: Popis ljudi koje je pozvao kao svjedoke je doista intrigantan!

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Miro Bulj svojim osebujnim pristupom i izjavama prema političkim oponentima izazove uvijek izazove veliku buru i žestoke odgovore a sad je je stigla i tužba zbog koje mora na i na Sud. Naime, već je od ranije poznato da ga je tužio bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić.
Bulj je svoj ‘okršaj’ na sudu s njim najavio na svom Facebooku, uz najavu vrlo zanimljivih imena koje je pozvao kao svjedoke na Sudu.
Sutra me očekuje suđenje sa Stjepanom Mesićem na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.
Mesić me tužio zbog izjave da je on elementarna nepogoda i krivokletnik za hrvatski narod! Sutra ću te tvrdnje i dokazati, a za svjedoke sam predložio Vladimira Šeksa, jer je kao predsjednik Sabora surađivao s Mesićem koji je tada bio predsjednik države, zatim Josipa Manolića, bliskog Mesićevog suradnika, Tomislava Karamarka, Mesićevog savjetnika za nacionalnu sigurnost, Marijanu Petir, glasnogovornicu Mesićeve predsjedničke kampanje 2005., Davora Božinovića, nekadašnjeg predstojnika Mesićevog ureda i neovisnog povjesničara Josipa Jurčevića.
Osim toga, tražit ću da se preslušaju na sudu i tonski i video zapisi iz kojih je vidljivo da govorim istinu i da je Mesić zaista elementarna nepogoda, jer je dijelio hrvatski narod u najtežim vremenima velikosrpske agresije, a danas je promijenio ploču,  napisao je Bulj.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI