MIRJANA HRGA BRANI BRAĆU MAMIĆ! Bez Zdravka ne bi bilo reprezentacije

Foto: Boris Scitar/Vecernji list

Vrhovni sud upravo je u većem dijelu potvrdio nepravomoćnu osuđujuću presudu protiv Zdravka Mamića, njegova brata Zorana Mamića te bivšega direktora GNK Dinama Damira Vrbanovića.

Presuda je ukinuta u samo jednome dijelu koji se odnosi na točku gdje se Zoranu Mamiću na teret stavljalo da je poticao na zlouporabu bivšeg poreznika Milana Pernara i u tome dijelu naloženo je ponovljeno suđenje.

To je vijest danas izazvala već sad brojne reakcije, Zoran Mamić podnio je ostavku a Zdravko je najavio dosad neviđenu pressicu u Mostaru u 13 sati.

U obranu braće Mamić stala je i bivša novinarka i savjetnica u uredu bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga.

O svemu se osvrnula na svom Facebook profilu.Evo njezine objave:

Uoči uzvrata u Zg, trener Dinama ide u zatvor. Dolazi zvučni Tottenham.

I sad, nemojte mi popovati kako je pravda iznad svega i kako je “zdravo društvo samo ono bez trule klice koja kvari preostala nevinašca” jer unaprijed najavljujem da mi se ne polemizira. Mislim da je Tottenham u Zagrebu veća stvar od samog nogometnog događaja i to zna svaka dobronamjerna budala.

Mislim da Zoran radi odličan posao.

I još jedna stvar: bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije kojom smo se kitili kao zadnji svjetski kicoši.

Da. To je moje mišljenje.

Nisu me zadužili, nisu me potplatili, nisam ručala ni ljetovala na njihov račun, nisu mi svojim vezama zaposlili nećake, samo mislim da su napravili puno za hrvatski nogomet kao jedan od najjačih brendova.

Poznajem ih obojicu. Živjeli su nekada davno u selu kraj mojeg rodnog grada. Bili su simpatični momci.

Zdravko je uvijek bio na svoju ruku, najgori za sebe, ali znao je ljudski red. Pomoći sirotinji bez da zvoni na sva zvona, sažalit se nad svakim, počastiti i najzadnju bitangu…

Jednom mi je rekao: “Što misliš koliko sam ja morao dovesti Brazilaca, kupiti po stan, auto roditeljima, platiti kartu da obiđu sina u Hrvatskoj, sinu isto namjestiti stan, auto, plaću a od njih 10 možda jedan vrijedi”.

Ponovno kažem – krene li mi sada netko popovati o divljim Hercegovcima koji su upropastili hrvatski nogomet i Dinamo – neću polemizirati. Mislite što hoćete. Možda ste i u pravu. Ja imam svoj dojam, napisala je Hrga stajući u obranu braće Mamić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI