MIRELA HOLY: Bandićevi glasovi neće se preliti Tomaševiću, dogodit će se ovo!

Photo: Patrik Macek/Pixsell

Iznenadna smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo u nedjelju od posljedica srčanog udara, iznenadila je javnost, a od njega se od ranog jutra opraštaju političari, suradnici i građani.

Bivša SDP-ovka Mirela Holy uputila je izraze sućuti obitelji, a potom je komentirala kako će se njegova smrt odraziti na nadolazeće lokalne izbore. Iako neki smatraju da će se oni preliti Tomislavu Tomaševiću, Holy ne dijeli to mišljenje, već smatra da će se glasovi raspršiti.

“Kao prvo, obitelji izražavam saučešće jer su najteži rastanci od bliskih osoba i smatram da je normalno da se izrazi saučešće, iako se ja nisam slagala s njegovim političkim djelovanjem.

U politici su konstantni interesi, tako da oni koji su povezani s Bandićem, oni će se prilagoditi”, kazala je Holy te dodala kako u ovom trenu može sa sigurnošću reći kako će se glasovi koji su na predstojećim lokalnim izborima trebali ići Milanu Bandiću sada raspršiti.

Pretpostavka je da će ti glasovi otići na različite strane, ali da će oni koji bi inače glasali za Bandića glasati za Tomaševića, ne bih baš rekla”, zaključila je.



Uz Milana Bandića u posljednijm su trenucima bili, njegov dugogodišnji bliski suradnik Zdenko Antunović, dok su u stan njegove obitelji oko tri ujutro pristigli Pavle Kalinić, kao i Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik. Svi su bili vidno šokirani.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI