MIRELA AHMETOVIĆ ODGOVORILA HDZ-u: ‘Kad bi barem tako orni bili u obnovi potresom pogođenog područja’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon što joj je HDZ poručio da je “opet demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja”, reagirala je SDP-ova politička tajnica Mirela Ahmetović.

Naime, HDZ je na Facebooku odgovorio na njezin raniji komentar da “Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja”. Oni su se referirali na uhićenje muškarca koji je ispod objave o dolasku Plenkovića u Maslenicu napisao da ga “treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone”.

Mirela Ahmetović je napisala na Facebooku:

“[HDZ PO DOBROM STAROM UDBAŠKOM RECEPTU]

Iznimno sam počašćena i radosna što sam na HDZ-ovim stranicama češće od narcisoidnog premijera. U karakterizaciji slučaja iz Zadra gdje je 72-godišnjak uhićen zbog ‘omalovažavanja i vrijeđanja’, kako je priopćila policija, nigdje nisam spomenula da je čovjek uhićen po premijerovom nalogu. Drago mi je što je to u svom odgovoru potvrdila kriminalna organizacija.Čudim se što korumpirana gospoda iz HDZ-a imaju vremena odgovarati na ‘pamflete’. No, od HDZ-a ne trebamo ništa drugo ni očekivati osim udbaškog glađenja perom premijerovog lika i djela. Kad bi barem tako orni bili u obnovi potresom pogođenog područja. Tada problem ne bi bile niti grude snijega niti pokvarena jaja”, napisala je Ahmetović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI